Aerobiková sobota: kapacita naplněna

15. 11. 2003 | | Sport

Pro všechny, kdo si chtějí i o víkendu pořádně protáhnout svaly, se chystá na 22. listopadu aerobiková sobota v tělocvičně VŠE. Cvičit mohou studenti, zaměstnanci i absolventi školy. Od 9 hodin bude probíhat prezentace, těsně před desátou zahájí program Milada Kovářová. Pak už se všichni začnou potit: se Šárkou Stejskalovou v rytmu funk, při stepaerobiku s Miladou Kovářovou nebo Annou Matěnovou.

Pro všechny, kdo si chtějí i o víkendu pořádně protáhnout svaly, se chystá na 22. listopadu aerobiková sobota v tělocvičně VŠE. Cvičit mohou studenti, zaměstnanci i absolventi školy. Od 9 hodin bude probíhat prezentace, těsně před desátou zahájí program Milada Kovářová. Pak už se všichni začnou potit: se Šárkou Stejskalovou v rytmu funk, při stepaerobiku s Miladou Kovářovou nebo Annou Matěnovou. Tae-bo bude předcvičovat Iva Kopsová a sportování završí Jarmila Linková aerobikem, posilováním a závěrečným strečinkem. Ti nejvytrvalejší vydrží až do tři čtvrtě na dvě, kdy se s nimi rozloučí opět Milada Kovářová.

Podle slov organizátorky akce Ireny Stejskalové je již kapacita listopadové soboty naplněna. Na příští semestr se ale pro velký zájem připravují aerobikové soboty hned dvě: 6. března a 24. dubna. Pokud si tedy chcete dát příští semestr pořádně do těla, sledujte informace CTVS raději co nejdříve!

Mohlo by tě zajímat: