Fotbalový Pohár rektora VŠE 2007

9. 4. 2007 | | Sport

Ve dnech 24.-26. dubna na umělé trávě třetí generace v areálu ZŠ Schulhoffova na Praze 11 odehraje druhý ročník tohoto turnaje. Ředitelé turnaje Jiří Kotáb a Jan Ropický povzbuzeni loňským vysokým zájmem o akci (viz články Oslava fotbalu a Na jižním městě bojoval o pohár rektora i Studentský list) tak opět zvou, tentokrát šestičlenné týmy ke změření aktuální fotbalové formy.

Ve dnech 24.-26. dubna na umělé trávě třetí generace v areálu ZŠ Schulhoffova na Praze 11 odehraje druhý ročník tohoto turnaje. Ředitelé turnaje Jiří Kotáb a Jan Ropický povzbuzeni loňským vysokým zájmem o akci (viz související články v liště napravo) tak opět zvou, tentokrát šestičlenné týmy ke změření aktuální fotbalové formy.

Hrát se bude na klasickém házenkářském hřišti s travnatým povrchem 2 x 10 minut. Dle počtu přihlášených týmů se počítá s úterními a středečními zápasy ve skupinách. První dvě mužstva v každé skupině pak postoupí do čtvrtečního finále. Vítězové se mohou těšit na poháry, medaile a diplomy, věcné ceny např. poukázky na hodiny bowlingu. Oceněni budou i nejlepší střelec, brankář a hráč.

Zájemci se mohou registrovat u Jiřího Kotába na telefonu 602 489 860 resp. e-mailu jiri@kotab.cz. Startovné za tým je určeno na 500 Kč. Počítá se s volným občerstvením pro hráče i diváky.

Mohlo by tě zajímat: