Když se počasí nevydaří. Seznamte se s tipy na indoorové aktivity

10. 9. 2020 | | Sport, Studentský život kulečník

Deštivím a chladným počasím sice není Praha tolik známá jako například Anglie, ale přesto sem občas zavítá bouřka a změní nám všechny dosavadní plány. To však ještě není důvod na rušení všech plánů a vysedávání před seriály. Pokud se nechcete omezovat špatným počasím a zůstávat doma, přečtěte si naše tipy na to, kam vyrazit jak sami, tak i se skupinkou přátel.

Kam dovnitř za kulturou

Ačkoli se nejčastěji za kulturou chodí do divadla, pro změnu můžete navštívit také různé výstavy. Aktuálně probíhá například výstava výtvarní tvorby Alfonse muchy, která rovněž nabízí zlevněné studentské vstupné. Nově otevřelo také Muzeum smyslů na Jindřišské, kde se nadchnete pro zcela neobvyklé exponáty útočící na vaše vnímání reality. Otevřeno mají denně.

Pokud vás zajímají spíše rybičky a vodní živočichové, vydejte se do Mořského světa. Pokud přijdete záměrně na určitý čas, stihnete například i krmení žraloků. Nesmíme zapomenout ani na nejčastěji preferovanou aktivitu, a tou je návštěva kina. Za zmínku stojí levné pondělky pořádané CinemaCity nebo projekt Film Naživo od CineStaru.

Sport za deště

Pro fanoušky freestyleových jízd na kole nebo koloběžce bychom doporučili Bowlbar. Je to hospoda, ale ne obyčejná. Vevnitř totiž objevíte betonový bazén a mini-rampu, kde se můžete u sklenice piva i sportovně vyřádit.

JumpPark nebo JumpAréna je v posledních letech stále oblíbenější indoorová aktivita. Haly nejsou nijak věkově omezené, můžete si zde tedy kdykoli zaskákat na trampolínách s kamarády nebo nacvičit nový trik.

Pokud zatoužíte po více oddechovém sportu, zahrajte si minigolf na některém z mnoha pražských hřišť. Obvykle vám zabere něco přes hodinku času a stojí od osmdesáti do sto padesáti korun v závislosti od klubu.

Zábava s partou přátel

Vyzkoušet můžete některou z kaváren s deskovkami. Jako tip zmíníme Bohemia Boards & Brews, kde si můžete zpříjemnit atmosféru hraním her nebo třeba účastí na pub quizu. Nezapomeňte si však pro jistotu zarezervovat stůl.

Jedna z oblíbených týmových her je také bowling. Jako tip vám představíme bowling v továrně, kterého zázemí vzniklo z někdejší továrny na textil. Pokud vás však nelákají netradiční aktivity, ale už vás omrzelo klasické chození do jedné hospody, trochu svou rutinu pozměňte a dejte šanci hospodě s kulečníkem, stolním fotbálkem nebo například šipkami.

Foto: pxhere.com

Mohlo by tě zajímat: