Oznámení tajemníka pro studentské záležitosti 4. fakulty

2. 11. 2001 | | Studentský život

Jak už možná víte, od března tohoto roku působím na naší fakultě jako tajemník pro studentské záležitosti. V rámci své práce vám rád pomohu ve vašich záležitostech, ať už formou dobré rady či např. pomoci se sepsáním žádosti.

Vážení studenti Fakulty informatiky a statistiky,

jak už možná víte, od března tohoto roku působím na naší fakultě jako tajemník pro studentské záležitosti. V rámci své práce vám rád pomohu ve vašich záležitostech, ať už formou dobré rady či např. pomoci se sepsáním žádosti. Zároveň přijímám jakékoli náměty, nápady a podněty na zlepšení činnosti fakulty směrem k vám, ke studentům. Dveře č. 427 NB jsou u mě v tomto semestru otevřeny vždy v pondělí od 10 do 11 hodin, ve středu od 14.30 do 17.00 hodin, kontaktovat mě můžete i telefonicky či e-mailem.

Nejen o nejzajímavějších námětech pak budete moci pohovořit přímo s děkanem fakulty na neformálním setkání, které proběhne v závěru tohoto kalendářního roku. Prosím vás o předběžné vyjádření, zda byste o účast na takovémto setkání měli zájem, a o případné vymezení okruhu témat, o nichž byste chtěli s vedením fakulty diskutovat.

Rád bych vás upozornil, že na úřední nástěnce ve 4. patře nové budovy visí souhrnné výsledky ankety všech sledovaných předmětů vyučovaných na naší fakultě v minulém semestru. Zároveň vás prosím o aktivní účast v anketě za tento semestr, která proběhne jako obvykle při registracích; věřte, že výsledky ankety jsou velmi sledovanou zpětnou vazbou a vaše vysoká účast výrazně přispívá ke zkvalitnění výuky na fakultě.

Závěrem si dovoluji připomenout vaši povinnost vyzvednout si v termínu 22. – 26. 10. vaše zápisové listy (u příslušné studijní referentky), se studenty 1. ročníku se pak těším na viděnou na imatrikulaci v pátek 19. 10. 2001. Přeji vám příjemný a úspěšný semestr a těším se na spolupráci s vámi.

Ing. Jakub Fischer
tajemník Fakulty informatiky a statistiky
pro studentské záležitosti
fischerj@vse.cz

Mohlo by tě zajímat: