Pro zápočet do Chorvatska

6. 4. 2004 | | Sport

Na letní výcvikový kurz mohou studenti VŠE vyrazit i do zahraničí. Od 4. do 13. června pořádá CTVS kurz na ostrově Rab v Chorvatsku. Učitelé Irena Stejskalová (vedoucí kurzu), Jaroslav Boštička a Iva Kopsová připravili program, jehož hlavní náplní bude cykloturistika, volejbal, aerobik a plavecká cvičení na mořské hladině. Ubytování je zajištěno ve čtyřlůžkových karavanech v autokampu San Marino na poloostrově Lopar.

Na letní výcvikový kurz (LVK) mohou studenti VŠE vyrazit i do zahraničí. Od 4. do 13. června pořádá CTVS kurz na ostrově Rab v Chorvatsku. Učitelé Irena Stejskalová (vedoucí kurzu), Jaroslav Boštička a Iva Kopsová připravili program, jehož hlavní náplní bude cykloturistika, volejbal, aerobik a plavecká cvičení na mořské hladině. Ubytování je zajištěno ve čtyřlůžkových karavanech v autokampu San Marino na poloostrově Lopar. Pojede se autobusem s přívěsem na kola. Cena 5270 korun zahrnuje polopenzi.

Zájemci se mohou hlásit u odborného asistenta Boštičky na CTVS ve Štěpánské ulici v konzultačních hodinách v pondělí a úterý od 13 do 14 hodin nejpozději do 20. dubna. K přihlášení je nutné mít s sebou pas, index, peníze a zaplacené pojištění léčebných výloh k nahlédnutí. 11. května od 16 hodin proběhne povinná informační schůzka přihlášených studentů před tělocvičnou ve staré budově na Žižkově.

Ostatní LVK – Dobronice, voda, Slovensko, Branžež a další už jsou také naplánované. Informace o termínech jednotlivých kurzů, přihlašování a další najdete na nástěnkách CTVS.

Mohlo by tě zajímat: