Krátce ze sportu

11. 11. 2004 | | Sport

Celkové opravy se přes prázdniny dočkala tělocvična ve Staré budově VŠE. Studenti budou od nynějška sportovat na nové podlaze se zabudovaným topením. K lepšímu zázemí přispějí i nová okna. Rozšířila se i nabídka kurzů pro studenty. Pro velký zájem bude Jana Pacáková vyučovat tři hodiny florbalu dívek. Přibude hodin sebeobrany asistenta Žďárského. Kurzy aerobiku Anny Matěnové na Jarově se přesunou na večer.

Celkové opravy se přes prázdniny dočkala tělocvična ve Staré budově VŠE. Studenti budou od nynějška sportovat na nové podlaze se zabudovaným topením. K lepšímu zázemí přispějí i nová okna.

Rozšířila se nabídka kurzů pro studenty. Pro velký zájem bude Jana Pacáková vyučovat tři hodiny florbalu dívek. Přibude hodin sebeobrany asistenta Žďárského. Kurzy aerobiku Anny Matěnové na Jarově se přesunou na večer.

Nový oddíl florbalu mužů má TJ Ekonom. Pod vedením Petra Stejskala a Tomáše Pachla budou studenti hrát i soutěžní utkání.

Průběžně se připravuje nabídka zimních výcvikových kurzů. Nově CTVS nabízí lyžování ve Francii od 19. do 26. března. Předpokládaná cena bude 11 500 korun.

Od příštího akademického roku budou studentům k dispozici dva sály pro aerobikové sporty a malé fit centrum s novým vybavením v přestavěné budově menzy.

Přes léto byla dopracována studie na výstavbu haly pro míčové sporty vedle tenisových kurtů v Třebešíně. „S výstavbou by se mělo začít během dvou až tří let,“ říká ředitel CTVS Miloš Pádivý. Předpokládaná investice je okolo devadesáti tří milionů korun. „V současnosti hledáme spoluinvestora. Myslím, že hala bude pro partnera zajímavá, protože nabízí tři sta metrů čverečních pro komerční využití,“ vysvětluje Miloš Pádivý a dodává: „Navíc se jedná o velmi atraktivní lokalitu na cestě z kolejí Jarov do školy.“

Mohlo by tě zajímat: