Týdenní přehled akcí: Akademické plénum a Bitva o Prahu

17. 2. 2019 | | Studentský život Startup Festival xPORT

Druhý týden školy nám přinese nejednu zajímavou přednášku. Dozvíte se užitečné informace ze světa investorů, naučíte se správně citovat, procestujete východní Evropu nebo můžete přijít pokřtít nový spolek. Na Akademickém plénu se dozvíte, jak si ekonomka vedla v uplynulém roce a jaké jsou plány vedení do budoucna. Nezapomeňte, že tento týden končí přihlašování na magisterské výměnné pobyty a začíná přihlašování na bakalářské.

Pondělí 18. února

V 15 hodin končí přihlašování na magisterské výměnné pobyty na příští akademický rok.

Spolek 4FIS vás zve na další ze svých tradičních LAN Party. Tentokrát se bude hrát hra Call of Duty 2. Akce se se bude konat od 19:45 v místnosti SB 211.

Úterý 19. února

Zájemci o studium v zahraničí mohou začít podávat přihlášky na bakalářské výměnné pobyty pro příští akademický rok. Studenti se mohou přihlašovat až do 26. února do 15 hodin.

Vedení Vysoké školy ekonomické zve všechny studenty, akademické pracovníky a další zaměstnance školy na Akademické plénum. Jeho cílem je seznámit účastníky s výsledky školy za rok 2018 a představit strategii pro příští období. Konat se bude od 15 hodin v Likešově aule.

Ve studijní knihovně na Jižním městě se bude proběhne seminář s názvem „Jak správně citovat“. Akce se koná od 14:30 do 16 hodin.

Bankéřský klub pořádá přednášku s názvem „Investiční certifikáty nejen pro konzervativní investory“. Hostem bude Přemysl Plaček, regionální ředitel Raiffeisen Centrobank pro ČR. Akce začíná od 19:45 v místnosti RB 212.

Středa 20. února

Nový spolek studentů oboru cestovní ruch CUFR vás zve na svou historicky první přednášku s názvem „Křest CUFRu s ČambiTour“, která proběhne od 19:45SB 309. Hostem bude absolventka oboru Lucie Čambalová, zakladatelka cestovní agentury ČambiTour.

V rámci European University Hockey League se bude konat Bitva o Prahu, zápas mezi HC Engineers Prague a týmem Univerzity Karlovy. Akce začíná v 18 hodin v zimním stadionu Hvězda.

Čtvrtek 21. února

Spolek 4FIS má pro vás další akci. Tentokrát se jedná o přednášku s názvem „Warhorse – Financování v digitálním průmyslu“. Hostem bude Martin Frývaldský, CEO Warhorse Studios. Akce se bude konat od 18:00 v místnosti RB 212.

Klub cestovatelů pro vás připravil přednášku s názvem „Putování po (ne)bezpečných územích Východní Evropy“. Jaké to je procestovat východ Ukrajiny, sporný Krym a mnoho dalších netypických destinací se dozvíte v 19:45NB A.

Pátek 22. února

Ve 20 hodin končí přihlašování do zájmových kurzů Fitness, Krav Maga a Thai box pro letní semestr. Kurzy pořádá Centrum tělesné výchovy a sportu.

Mohlo by tě zajímat: