Týdenní přehled akcí: slavnosti zmrzliny a hudební festival v ulicích Karlína

26. 5. 2019 | | Studentský život Prague Ice Cream Festival, zmrzlina

Třetí týden zkouškového období se opět nese v duchu blížícího se léta. Těšit se totiž můžete na festival zmrzliny nebo na zahájení letošní festivalové sezóny multižánrovým festivalem United Islands of Prague. To ovšem není všechno. Ve škole na vás čekají zajímavé přednášky o budoucnosti české ekonomiky a energetiky či konference PMcon. Více se dočtete v našem přehledu.

Pondělí 27. května

Institut energetické ekonomie VŠE vás zve na přednášku Ondřeje Tupého, vedoucího oddělení Koncepce distribuce ve společnosti ČEZ, s názvem „Energetická transformace ČR – role distributora“. Akce proběhne od 18:00 v místnosti RB 211.

Středa 29. května

Proč je digitalizace nezbytná pro růst produktivity v české ekonomice? Odpověď se dozvíte na přednášce „Absolventská středa: Digitalizace jako nový motor růstu ČR“. Hostem bude Daniel Svoboda, Managing Partner McKinsey & Company Prague. Akce se bude konat od 18:00 v místnosti RB 211.

Pátek 31. května

Studentský klub projektového řízení vás zve na šestý ročník Konference PMcon, tentokrát s podtitulem „Na cestě k projektovému leadershipu“. Ta se bude konat v prostorách Fakulty informačních technologií ČVUT v Dejvicích od 9:00 do 17:00.

Nestihli jste si podat přihlášku na francouzský program MBA- MAE v řádném termínu? Máte poslední den prodloužené uzávěrky. MBA- MAE je postgraduální „double degree“ studium ve spolupráci s IAE Lyon School of management. Program umožňuje získat kromě MBA titulu z VŠE také francouzský státní diplom MASTER Management et Administration des Entreprises.

Po roce se ulice Karlína opět rozeznějí dvoudenním multižánrovým hudebním festivalem „United Islands of Prague“. Na deseti podiích se představí více než stovka interpretů z celého světa. Festival potrvá do soboty 1. června a vstup na něj je zdarma.

Sobota 1. června

Máte rádi zmrzlinu? Nenechte si tedy ujít „Prague Ice Cream Festival 2019“. Pátý ročník slavností zmrzliny se bude konat celý den na Výstavišti Holešovice. Studentské vstupné je 85 Kč, plné pak 130 Kč.

 

Foto: Prague Ice Cream Festival

Mohlo by tě zajímat: