Vedlejšky a psychopati – týdenní přehled akcí

6. 1. 2019 | | Studentský život 2017-03-06T14-29-41.408Z-vedlejšky

Ani druhý týden zkouškového období nebude o zajímavé akce nouze. Dozvědět se můžete například, jak rozpoznat psychopata nebo jak se stát dobrovolníkem. Pokud přemýšlíte o přestupu na Národospodářskou fakultu nebo na Fakultu informatiky a statistiky můžete se více informovat na Dni otevřených dveří. A hlavně se nezapomeňte přihlásit na vedlejší specializaci.

Úterý 8.1.

Přemýšleli jste někdy nad tím, že byste se stali dobrovolníkem? Jak na to se dozvíte v 17:00Centru člověka v tísni Langhans, které sídli ve Vodíčkově ulici.

Středa 9.1.

O půlnoci končí přihlašování do vedlejších specializací na letní semestr. Pokud stále váháte, jakou vedlejšku si zapsat, můžete se inspirovat naším přehledem.

Čtvrtek 10.1.

Městské knihovně na Mariánském náměstí na vás čeká přednáška známého psychiatra, publicisty a pedagoga Radkina Honzáka o psychologické odchylce psychopatii s názvem Čas psychopatů“. Začátek je v 17:00.

Pátek 11.1.

Přemýšlíte nad změnou fakulty nebo jste jenom zvědavý, jak to vypadá u vašich spolužáků? Navštivte Den otevřených dveří Fakulty informatiky a statistiky v místnosti RB 101 nebo Národohospodářské fakulty v Likešově aule. Obě akce budou trvat od 10:00 do 12:00.

kině Atlas pak můžete navštívit dvoudenní filmový festival Prague Film Awards. Čeká na vás to nejlepší z domácí i zahraniční nezávislé filmové tvorby. Akce, která bude trvat až do soboty. Program začne v pátek ve 14:00 a v sobotu v 16:00.

Sobota 12.1.

Centru současného umění DOX můžete navštívit komentovanou výstavu Umění zůstat fit. Autor koncepce výstavy Erik Kessels vytvořil interaktivní instalaci, která proměňuje prostor galerie na tělocvičnu, a nutí diváky zabývat se během rozcvičky velkými problémy dnešního světa. Začátek výstavy je ve 14:00.

Neděle 13.1.

Týden můžete zakončit v Kavárně dobrodruha na přednášce jejího zakladatele Filipa Mayera s názvem Jak si vybudovat vlastní kavárnu vol. 5“. Dozvíte se, jak na legislativní požadavky, rozpočet nebo jak efektivně sestavit vlastní tým. Přednáška začne v 18:00.

Mohlo by tě zajímat: