Infiltrovaná bulvární příloha Studentského listu BULVA vám po celoročním pozorování přináší výsledek pečlivé a namáhavé práce svých redaktorů – exkluzivní výkladový slovník jídel Menzy Italská. Dobrou chuť.
Infiltrovaná bulvární příloha Studentského listu BULVA vám po celoročním pozorování přináší výsledek pečlivé a namáhavé práce jejích redaktorů – exkluzivní výkladový slovník jídel Menzy Italská. Dobrou chuť…
Rizoto dle G. B. Shawa – tajemné rýžové hromádky plné překvapení
Thajské rizoto z drůbežího masa – stejné hromádky, jen překvapení jsou více exotická
Srbské rizoto – zbytky humanitární pomoci původně zamýšlené do bývalé Jugoslávie, ozdobeno sýrem
Zapékané těstoviny hajného Štětivce – nepohodlní zaměstnanci Lesů ČR kvalitně ukrytí do Zátkových bezvaječných těstovin
Sojová směs Bongo Longo v bramboráku – nebezpečná hra ohně, žáru a vysokých pecí, v případě nedostatku bramboráků podáváno body-shot formou na rozpálených tělech zaměstnanců menzy
Fetuccinne San Remo – za honosným názvem se skrývají široké nudle pod nánosem kečupu
Špagety Don Giovanni – těstoviny, houby a spojovací hmota
Neapolské soté z drůbežího masa – další ze série nostalgických vzpomínek mafiánského šéfa menzy
Krůtí ragú v zelenině – slovník cizích slov k pojmu „ragú“ říká: pokrm z kousků jemného masa, popř. i vnitřností a zeleniny, s hustou pikantní omáčkou; realita je také velmi pikantní
Bretaňské fazole – geneticky upravené mutantní luštěniny s oranžovou omáčkou a sázeným vejcem
Horthyho kotlík – podává se za nedostatku omytého nádobí, společná seance strávníků nad největším hrncem uprostřed vývařovny
Ďábelské hašé – to nejlepší z minulého týdne aneb co ani pes nežere, doporučená konzumace zahrnuje pouze přílohu
Vepřové žebírko po orientálsku – maskovací přívlastek „vepřové“ požadovala cizinecká policie, která je exkluzivním dodavatelem surovin pro tento pokrm
Chilli con carne – fazolový guláš, ve kterém je chuť zkaženého hovězího umně potlačena pálivým kořením, výborné k červeným vínům starších ročníků
Kuře Rabiho Löva – malá porce dozlatova opečeného židovského kuřete, nejčastěji podávána s rýží připomínající palestinské broky