Akce na tento týden: Potravinová sbírka, Královská debata a nejen to

10. 4. 2016 | | Studentský život, Zprávy ze školy unspecified

Devátý týden je opět nabitý. Těšit se můžete jak na Královskou debatu, tak i na mnoho přednášek a rozmanitých akcí. Také začíná prodej lístků na UniCup neboli fotbalovou bitvu pražských univerzit, který se koná už 21. dubna. Rozhovor s novým kapitánem reprezentace si přečtěte zde. Lístky zakoupíte ve škole, kde budou fungovat speciální promo stánky.

Úterý 12.4.

Začína RedBull – Can you make it? Týmy se vydají na cestovatelské dobrodružství, jehož cílem je objet alespoň šest checkpointů a dorazit do Paříže za sedm dní. Jako jediné platidlo, které je povoleno využít,  jsou plechovky Red Bullu. Vítězným týmem se nestává nejrychlejší, ale ten s nejzajímavějšími zážitky a kreativními výměnami.

Máte doma nezkažené a neotevřené potraviny, které se ovšem nechystáte  sníst? Darujte je v rámci Potravinové sbírky organizované oikos Praha a Unii studentů VŠE. Vedle šatny v RB budou připraveny krabice, kam bude možné potraviny vkládat. Ty následně poputují do dětských domovů.

Máte produkt, ale nevíte jak udělat jeho prodej? Vyřešit tento problém pomůžou čtyři podnikatelé, kteří se v rámci panelové diskuze „První zákazníci a influenceři: kde a jak je získat“ podělí s posluchači o své cenné zkušenosti. V rámci akce bude představen i devátý ročník soutěže Vodafone Nápad roku 2016. Dostavte se do RB 21018:00, nejdřív se ovšem zaregistrujte. Organizátorem je Klub investorů.

Od 19:30NB B se můžete těšit na další přednášku z cyklu Cesta úspěšných tentokrát pod vedením Tomáše Březiny, podnikatelem roku a majitelem společnosti BEST. Jak se dopracovat k výsledkům? Dostanete odpovědi na otázky ohledně růstu či prosperitě podnikání.

I toto úterý patří zapáleným šachistům. Setkání se koná od 18:00RB 203.

Král a Miss VŠE - debata

Chcete podebatovat s Králem a Miss Majáles VŠE? V tom případě využijte příležitost a dostavte se do Národní technické knihovny  v 20:00. Zároveň naše reprezentanty můžete podpořit v hlasování pro Krále zde a pro Miss zde.

Středa 13.4.

Rádi byste jednou pracovali jako bankéř? Navštivte akci pořádanou Rozvojovým a poradenským centrem Den bankovní profese od 12:15. Navíc, tři z vás mohou vyhrát jednodenní stáž u některé z bank. Můžete se těšit na odborné prezentace České spořitelny, ČSOB a Komerční banky. Registrace je nutná.

Od 14:00 se v parku před SB koná Chill Churchill vol. 2. Máte zde zároveň poslední šanci koupit si lístek na Majáles v předprodeji, a tím podpořit naši školu.

Pivo se sportem můžete zkombinovat v rámci Suchdolské Beer ligy. Prezentace týmů začne v 16:30 a samotný start soutěže je naplánován na 18:00. Akce se koná v univerzitním klubu Kruháč.

Na přednášku James Woolf – Real estate, zájmové a nátlakové skupiny se můžete dostavit do RB 212 od 18:00. Registrace není nutná.

Strávíte čtením e-mailů, skript a knih příliš času? Možná se to změní po absolvování přednášky Rychločtení. Tu povede David Gruber – nejvýraznější propagátor „rychločtecích“ technik u nás.  Akce se koná od 18:00 v posluchárně NB D.

Klub mladých manažerů pořádá událost Tvůrce svého života aneb k čemu jsem do světa (po)volán.  Jste tvůrce svého života nebo divák? Dostavte se v 19:45 do  místnosti RB 107 a možná se to dozvíte. Večerem provází Stanislav Haša, úspěšný HR manager, coach a profesionální průvodce lidí ve společnostech jako Prothea, Česká pojišťovna nebo Deloitte.

Čtvrtek 14.4.

Pokud jste nestihli předchozí info schůzku od AEGEE ohledně letních univerzit, máte další šanci v 19:45 v místnosti RB 210. Rozhovor s účastníkem letní univerzity si můžete přečíst zde.

Na seminář „Citační rejstříky – vyhledávání v databázích Web of Knowledge a Scopus“ se dostavte 14:30 hodin v Klubu knihovny na Žižkově.

Milovníci těžkých vah mohou poměřit své síly v pátém velikonočním poháru v Bench pressu. Tentokrát se mohou zúčastnit i absolventi VŠE. Podmínkou je mít s sebou ISIC (v případě absolventů jiný identifikační průkaz). Místem konání je MI 306, událost začíná v 17:30. Zájemci se musí přihlásit.

21:30 začíná Hokejový přátelský zápas: HC Ekonom vs. Reprezentace VŠE jako poděkování fanouškům za sezónu.

ČTĚTE TAKÉ:

Mohlo by tě zajímat: