Bombastická VŠE – nový iList právě v prodeji

18. 3. 2019 | | Zprávy ze školy stánek_březen

Březnové číslo iListu se zaměřuje na všechny bombastické aspekty Vysoké školy ekonomické. Kromě bomb, které opravdu jen tak někde nemají, máme totiž na škole také saunu a relativně nízké hranice na přijetí do studia. V novém čísle zjistíte, kde všude studenti skládali zkoušky v době evakuací a připomenout si můžete také všechny bomby za poslední rok.

O tématu evropských voleb a Brexitu se dozvíte víc v rozhovoru s absolventem VŠE a prezidentem Svazu průmyslu a cestovního ruchu Tomášem Prouzou. Ten nastiňuje aktuální situaci v Británii, kam často jezdí. Na druhou stranu kritizuje nízké pokrývání evropských voleb ze strany novinářů. Upozorňuje, že zprávy z Bruselu se nedají psát z Prahy.

Redakce iListu také uspořádala anketu na téma, jak se studentům líbí nový pomník Jana Palacha. Nové číslo se věnuje podrobněji také odchodu ČZU ze studentského festivalu Pražský Majáles. V článku najdete výpovědi studentů i organizátorů akce.

Naše redaktorka Lucie připomene ve svém článku, kdo byl Lord Hoven a co na VŠE dělal. Jestli to bylo bombastické necháme na každém jednom čtenáři.

Na odlehčení najdete v iListu reportáž ze stáže na slovenském velvyslanectví v Pekingu. Dočtete se také deset důvodů, proč jet do Jižní Koreji nebo proč se tolik „netěšit“ na erasmu do Španělska, kam bývá nátřesk.

Do 6.dubna můžete v naší osmisměrce soutěžit o dva lístky na Otvírák. 

Nové číslo je v prodeji od 18.března v Italské budově při vstupu do menzy a u vchodu na Jižním Městě. Dále také na bit.do/iList, v Deštníku a menzách.

Mohlo by tě zajímat: