Editorial: Duben 1999

1. 4. 1999 | | Názory

Vítejte na stránkách časopisu Weberka, občasníku nejen pro studenty VŠE. Nechápete-li, proč se náš časopis jmenuje právě Weberka, přečtěte si článek Proč právě Weberka?, jenž vám vše vyjasní. Možná. Hlavním důvodem vzniku Weberky je neosobní atmosféra studia na naší škole. Téměř nikdo nikoho nezná, je jen málo způsobů jak se dozvědět o nejrůznějších aktivitách studentů, chybí prostor pro širší výměnu názorů.

Vítejte na stránkách časopisu Weberka, občasníku nejen pro studenty VŠE. Nechápete-li, proč se náš časopis jmenuje právě Weberka, přečtěte si článek Proč právě Weberka?, jenž vám vše vyjasní. Možná.

Hlavním důvodem vzniku Weberky je neosobní atmosféra studia na naší škole. Téměř nikdo nikoho nezná, je jen málo způsobů jak se dozvědět o nejrůznějších aktivitách studentů, chybí prostor pro širší výměnu názorů. To vše by chtěla Weberka změnit.

Obsah těchto stránek je aktualizován přibližně jedenkrát měsíčně (o prázdninách a ve zkouškovém období se periodicita nepredikovatelně mění), což koresponduje s naším záměrem, vybudovat časem z tohoto e-zinu řádný papírový měsíčník. Na našich stránkách si můžete prohlížet jak poslední vydání Weberky, tak i starší čísla, umístěná v archivu.

Doufáme, že si ve Weberce každý z vás najde něco pro sebe zajímavého a že si přečtete i jeho další vydání. Těšíme se i na vaše ohlasy, které by nám pomohli dále zlepšovat náš časopis.

Jaroslav Struhala

šéfredaktor

Mohlo by tě zajímat: