Hokejový svátek vypukne za deset dní. Vybojuje ekonomka zlato?

17. 10. 2016 | | Sport, Studentský život Hokejová bitva univerzit 2015

Hokejoví fanoušci vytáhněte bílé barvy a těšte se. Hokejová bitva univerzit proběhne 27. října v Tipsport Aréně v Holešovicích. První zápas odehrají ekonomové proti soupeři z České zemědělské univerzity (ČZU). Zápas začíná v 17.45, fanoušci ale mohou do haly přicházet už od 17.00.

Čtyři pražské univerzity změří své síly na ledové ploše v předvečer státního svátku. Již potřetí v holešovické aréně vyzvou zemědělci ekonomy. Modro-bílí ale mají se svým zeleným semifinálovým soupeřem pozitivní bilanci. Ve všech vzájemných duelech je totiž zvládli porazit. Následovat bude semifinálová dvojice Univerzita Karlova (UK) a České vysoké učení technické. UK začne svou cestu za obhajobou v 19.15.

Hokejova_bitva_2013_03

Poražená družstva se utkají o bronz ve 20.50. Nejatraktivnější zápas večera, na jehož konci vítěz zvedne nad hlavu Pohár primátora Hlavního města Prahy, pak začne ve 22.20. Organizátoři slibují po celou dobu akce i  bohatý doprovodný program pro fanoušky. O zábavu se budou také starat fanzóny jednotlivých univerzit i zóny partnerů Hokejové bitvy.

Ekonomům sluší bílá

Ke sportu patří tradice týmových barev – a ani Hokejová bitva není výjimkou. Ekonomové i letos obléknou bílé barvy. Fanoušci a fanynky by se proto neměli bát si pomalovat obličeje bílými či světle modrými barvami, pořídit si univerzitní merch při příchodu do haly a donést transparenty, které poženou hokejový tým při cestě za vítězstvím.

Nezapomeňte na pokřiky. Těmi tradičními jsou:

V-Š-E

Ééé-ko-nom-ka

Ekonomka, ekonomka, hej, hej!

Samozřejmě semifinálový zápas se hodí doplnit i o pokřik: Seno a vidle!

Vhodné je přinést i trubky nebo bubny. Fanoušci se na společném choreu domlouvají na Facebookové stránce VŠE vám to spočítá.

Hokejová bitva univerzit 2015

Vstupenka na celý odpolední a večerní program stojí 130 Kč. Lze ji zakoupit v kavárně v Rajské budově, Večerce koleje Vltava na Jižním Městě, Večerce koleje D na Jarově, Café baru Deštník nebo u promotérů, kteří prodávají vstupenky u menzy v Italské. Na místě ji lze zakoupit za 180 Kč. Součástí každé vstupenky je kupón na 1+1 vstupenku ZDARMA na film Assassin’s Creed do kina Atlas.

ČTĚTE TAKÉ:

HC Ekonom končí sezonu sedmí. Nováčci z Techniky dobruslili až do play-off

Výsledek Hokejové bitvy: Kluci z ekonomky slaví třetí místo

Hokej: Za podpory fanoušků půjdeme až do finále, věří nový kapitán

Mohlo by tě zajímat: