Letošní Apríles se ponese na vlně rocku a crossoveru

6. 4. 2016 | | Studentský život Apriles_foto1

V rámci majálesového měsíce pořádají studenti Arts Managementu VŠE multižánrový festival Apríles. Akce proběhne na Parukářce, vstup je zadarmo.

Šestý ročník Aprílesu se uskuteční 23. dubna na Žižkově. Apríles proběhne v rámci doprovodných akcí Pražského Majálesu. Otevře sezónu městských open-air festivalů. Letošní ročník se ponese na vlně rocku a crossoveru.

Program zahájí kapela Wild Tides. Následně je vystřídá brněnské rockové trio Rattle Bucket. Večer vyvrcholí vystoupením crossoverové kapely Cocotte Minute, kteří se v loňském roce vrátili po pauze na českou hudební scénu. Na závěr své písně zazpívá mládá, československá skupina John Wolfhooker.

Archiv Aprílesu

„Kromě hudebního programu se mohou návštěvníci těšit i na bohatý doprovodný program – komentované prohlídky bunkru Parukářka,  divadelní představení od Old Stars nebo Cink Cink Cirk s jejich novocirkusovým představením. Navštěvníci si mohou prohlédnout výstavu kultovních komiksových kreseb Mártyho frky,“ zve na další akce jedna z organizátorek  Martina Pavlíčková. „Na odpoledne připravily program pro děti například rodinné centrum Nová trojka nebo ateliér Kroužek,“ doplňuje.

Celý projekt je neziskový, přístupný zdarma a dostupný všem zájemcům. Od začátku svého působení na Praze 3 v roce 2014 se snaží pořadatelé o navázání na místní specifickou kulturu Žižkova a o spolupráci se subjekty sídlícími či působícími v jeho blízkém okolí.

Další informace naleznete na webu nebo na Facebooku Aprílesu.

ČTĚTE TAKÉ:

Other Way v komponování brání škola

Kríze sem, kríze tam – písnička určená pro ekonomku

Ekonomové hledají svého krále a miss na Pražský Majáles

 

Mohlo by tě zajímat: