Okénko studentského tajemníka

24. 3. 2004 | | Názory, Studentský život

Od letního semestru jsem se opět ujal funkce studentského tajemníka. Tímto děkuji Mirku Lukešovi, který mě po dobu mé nepřítomnosti zdárně zastupoval. Opět se budu snažit hájit vaše zájmy z úrovně rektorátu, případně řešit školní problémy, do kterých se třeba dostanete (ne že bych vám to přál). V neposlední řadě se pak na mne můžete obrátit, máte-li zájem na škole něco podniknout. Jak se všeobecně ví, škola je studentským aktivitám velmi nakloněna.

Vážení a milí,

od letního semestru jsem se opět ujal funkce studentského tajemníka. Tímto děkuji Mirku Lukešovi, který mě po dobu mé nepřítomnosti zdárně zastupoval. Opět se budu snažit hájit vaše zájmy z úrovně rektorátu, případně řešit školní problémy, do kterých se třeba dostanete (ne že bych vám to přál). V neposlední řadě se pak na mne můžete obrátit, máte-li zájem na škole něco podniknout. Jak se všeobecně ví, škola je studentským aktivitám velmi nakloněna.

V tomto semestru se opět rozjíždí série středečních ekonomických přednášek Mladých konzervativců. V půlce dubna by na VŠE měl zavítat ministr financí Bohuslav Sobotka kterému bude v nové aule oponovat stínový ministr financí Vlastimil Tlustý. Vzniká nový fotoklub, v činnosti zdárně pokračují Oikos, AIESECAEGEE. O zážitky z cest se s vámi podělí Cestovatelský koutek, Starou aulu v kino promění lidé z Contact Clubu, a do menzy si můžete jít zahrát šachy s Šachovým klubem. Konkrétní informace o aktivitách všech výše zmíněných organizací, spolu s řadou dalších, naleznete na adrese akce.vse.cz.

Připadá-li vám to málo a máte-li nápad a chuť realizovat vlastní nápad, pak vězte, že mě najdete v kanceláři 158nb, a to v konzultačních hodinách v úterý a středu 9.30–11.00, případně mne můžete kontaktovat elektronicky na známé adrese studentt@vse.cz. Novinkou je kontakt přes ICQ, kde mám číslo 22702356.

Ing. Antonín Pavlíček
studentský tajemník rektorky

Mohlo by tě zajímat: