Přehled akcí: Hokejová bitva, Ondřej Havelka a Brexit

23. 10. 2016 | | Sport, Studentský život Hokejová bitva univerzit 2015

Již tento týden se uskuteční šestý ročník Hokejové bitvy. Na své si ovšem přijdou i  milovníci swingu, dozvíte se také něco o studiu v Německu nebo zahraničních stážích.

Pondělí, 24.10.2016

Týden začne zahájením druhého ročníku výstavy fotografií, jejichž autory jsou absolventi Vysoké školy ekonomické v Praze (VŠE). Snímky nejrůznějších témat budou vystaveny v Atriu Rajské budovy, kde budou k vidění do 4. listopadu.

Seminář na téma „Brexit a ESVČ: perspektivy a východiska společného vyjednávání“ se uskuteční od 18 hodin v rektorském salonku Akademického klubu VŠE (třetí patro Italské budovy). Hostem bude Tomáš Prouza, státní tajemník vlády ČR pro evropské záležitosti a koordinátor digitální agendy ČR. Organizátorem je Junior Diplomat Initiative, na akci je potřeba se předem registrovat.

Úterý, 25.10.2016

Zajímáte se o pracovní stáže v diplomatickém světě? Pak si můžete  v úterý od 19.45 přijít poslechnout přednášku „O stážích na stálých misích při OSN”. Akce proběhne v posluchárně NB A. Dozvíte se zážitky studentů, kteří už mají stáž za sebou a tipy a triky, jak se na stáž můžete sami dostat.

Od osmi hodin večer se ve Venclovského aule uskuteční koncert Ondřeje Havelky a jeho kapely Melody Makers.

Středa, 26.10.2016

Nevíte si rady se stresem v průběhu studia? Mindfullness Club pořádá přednášku, která bude věnována zvládání stresu a rozvoji Mindfulness během studia. Speciálním hostem bude lektor této discipliny Kevin Hawkins a přednáška bude probíhat v angličtině v RB 210 od 19:45.

Čtvrtek, 27.10.2016

Pokud přemýšlíte o tom, že byste vyjeli na studium do Německa, Oddělení zahraničních styků pro vás připravilo informační schůzku o stipendiích DAAD. Schůzka se uskuteční  od 16.15 v místnosti RB 435.

Hokejova_bitva_2013_10

Konec října je už tradičně v Praze vyhrazen univerzitnímu hokeji. První zápas Hokejové bitvy mezi Českou zemědělskou univerzitou a našimi hokejisty začne v 17.45. Tipsport Arena otevře své brány v 17.00. Lístky zakoupíte v předprodeji za 130 korun v Rajské budově, Večerce koleje Vltava na Jižním Městě, Kantýně Deštník nebo u promotérů, kteří prodávají vstupenky u menzy v Italské. Na místě ji lze zakoupit za 180 Kč. Součástí každé vstupenky je kupón na 1+1 vstupenku ZDARMA na film Assassin’s Creed do kina Atlas.

Foto: Filip Kubus

ČTĚTE TAKÉ:

Mohlo by tě zajímat: