Vítejte v Kocourkově

30. 4. 2007 | | Názory

Pro nadcházející dva týdny nám vedení školy připravilo pěkný Koucourkov. Oproti původnímu harmonogramu najednou spadly z nebe různé rektorské a děkanské dny, nad jejichž načasováním a synchronizací (opět) zůstává rozum stát. S dvěma úterními státními svátky nikdo nic neudělá, stanovit ale ve stejném týdnu rektorský den na čtvrtek 3. května, to opravdu musela vymyslet nějaká moudrá hlava.

Pro nadcházející dva týdny nám vedení školy připravilo pěkný Koucourkov. Oproti původnímu harmonogramu najednou spadly z nebe různé rektorské a děkanské dny, nad jejichž načasováním a synchronizací (opět) zůstává rozum stát.

S dvěma úterními státními svátky nikdo nic neudělá, stanovit ale ve stejném týdnu rektorský den na čtvrtek 3. května, to opravdu musela vymyslet nějaká moudrá hlava. V pondělí do školy, v úterý volno, ve středu do školy, ve čtvrtek volno, v pátek do školy.

Na první pohled rozumněji vypadá další týden. Děkanský den v pondělí 7. května, o dva dny prodloužený víkend, to přece dává smysl. Dávalo by, kdyby nebyl vyhlášen jen na dvou fakultách. V důsledku tak studenti v pondělí do školy stejně musí, jen budou mít některé předměty zrušené.

A bůh ví, co ještě přijde ve čtvrtek a v pátek.

Vítejte v Kocourkově. Vítejte na VŠE.

Mohlo by tě zajímat: