Do školy na Rekole? Díky KPMG ho teď můžeš využívat zdarma

1. 6. 2016 | | PR články A23A3674

Jezdíte rádi na kole, ale v Praze ho nemáte kam zaparkovat? Nebo se nestíháte starat o jeho údržbu? A chcete udělat něco pro své zdraví a nesedět ve zkouškovém jen nad knihami? Pokud ano, nabízí se další otázka – slyšeli jste už někdy o růžových Rekolech? A víte, že je můžete jako studenti VŠE využívat díky KPMG dokonce zdarma?

KPMG totiž ve spolupráci s Vysokou školou ekonomickou a komunitním bikesharingem Rekola připravilo jedinečnou příležitost pro prvních 1000 studentů či akademických pracovníků VŠE, kteří se do projektu zaregistrují na stránkách rekola.cz/vse s e-mailovou adresou končící na @vse.cz. Ti můžou následně v průběhu celého následujícího roku využívat Rekola zcela bezplatně. V současné době se rovněž projednává instalace cyklostojanů před budovou VŠE i u kolejí na Jarově. Dejte si ale pozor, abyste službu v následujícím měsíci od registrace alespoň jednou využili. Jinak vám registrace propadne a zajedete si leda doma na gauč nebo o něco méně příjemně tramvají na další zkoušku. Takto nezaktivovanou službu pak místo vás bude moci využívat někdo jiný.

Systém využívání Rekol je poměrně jednoduchý. Přehledný návod nabízejí webové stránky samotné služby. Díky mobilní či webové aplikaci, případně také SMS, si vyhledáte nejbližší kolo či koloběžku ve vašem okolí, přiděleným kódem odemknete zámek a můžete vyjet buď na projížďku, nebo do školy či práce. Využití kola jako přibližovadla do práce nebo na schůzky není nic neobvyklého. Podle Michaely Rakové (employer branding specialist, KPMG) služeb Rekol za zvýhodněné ceny využívají i samotní zaměstnanci KPMG. Chtěli byste se stát zaměstnancem jedné ze čtyř největších poradenských společností poskytující služby v oblasti auditu, daní a poradenství i vy? Poté navštivte webové stránky pribehzacina.cz, kde zjistíte všechny potřebné informace.

Co ale vedlo společnost jako KPMG k tomu, že zaplatila lidem z „Ekonomky“ jízdu na kole? Raková říká, že v dnešní době studenty firemními propiskami a dalšími potřebami sponzoruje téměř každý. Společnost chtěla dát studentům něco užitečného, něco, co můžou skutečně využít. A to podle ní bezplatné využívání kol skutečně splňuje. KPMG má s projekty podobného typu navíc již určité zkušenosti.

Od listopadu 2015 probíhá úspěšná spolupráce mezi VŠE, KPMG a Vydavatelstvím Economia. KPMG studentům platí Hospodářské noviny. Jedná se jak o tištěnou verzi, tak o verzi elektronickou. Klasické noviny si můžete přečíst ve třech čtenářských koutcích ve škole nebo si lze vyzvednout jeden z přibližně 100 kusů ve stojanech KPMG v šatnách nebo v knihovně. Ke konci roku 2015 navíc obdrželo na 4 000 studentů a akademických pracovníků bezplatný přístup k elektronické verzi Hospodářských novin.

ČTĚTE TAKÉ:

  1. Každá věc, které se věnujete, se v životě někdy zužitkuje
  2. SKOK podporuje výměnu zkušeností mezi staršími a mladšími
  3. Jarov III. G zůstává v létě otevřen. Zrekonstruuje se budova F

Mohlo by tě zajímat: