Burza učebnic: Jak sehnat knihy levněji

28. 1. 2016 | | PR články, Studentský život Burza_učebnic2

Také každý semestr přemýšlíte, co s učebnicemi z předchozího semestru a kde seženete učebnice na ten následující. Nejjednodušším řešením je zřejmě zajít do knihkupectví a pořídit knížky nové. Ale komu by se chtělo stále utrácet za nové knihy. Navíc to neřeší problém, co s těmi starými.

Proto existuje i chytřejší řešení – Burza učebnic. Studentská akce pořádaná přímo na půdě Vysoké školy ekonomické, která pomáhá studentům zbavit se již nepotřebných knížek a naopak pořídit ty, které by snad eventuálně mohly přijít na řadu v nadcházejícím semestru.

Burza startuje hned první studijní týden, středa, čtvrtek (17. a 18. února) a pondělí 22. února dopoledne jsou dny vyhrazené pro ty, kteří chtějí prodat své staré učebnice. Celý proces je velice jednoduchý. Své učebnice zaregistrujete do databáze na webových stránkách Burzy učebnic a určíte si cenu, za níž učebnici chcete prodat. Potom už jen stačí, když učebnici fyzicky odevzdáte do skladu (sběrná místa na Žižkově i Jižním Městě).

Nákup je ještě jednodušší, stačí se dostavit od pondělí odpoledne do středy včetně (22. až 24. února) na prodejní místo na Jižním Městě (sál v suterénu, hned vedle menzy) a jednoduše si vybrat, co potřebujete. Pokud si nebudete vědět rady, ochotný personál vám rád poradí.

Foto: Burza učebnic

Chcete již dopředu vědět, zda učebnice, kterou sháníte, je na skladě? Není problém. Stačí se jen přihlásit na stránkách Burzy učebnic a dostanete plný přístup ke katalogu učebnic na skladě, včetně cen. Jen mějte na paměti, že učebnice jsou registrovány průběžně a katalog je tedy kompletní až v pondělí 22. února ve 13 hodin.

ČTĚTE TAKÉ:

Mohlo by tě zajímat: