Kvůli opravě SB se přesune výuka některých kurzů. Dotknou se změny i vás?

5. 3. 2016 | | Studentský život, Zprávy ze školy unspecified

Rekonstrukce Staré budovy přinese v tomto semestru několik změn. Studenti, kteří mají výuku ve třech počítačových učebnách v prvním patře, budou od 7. března chodit na cvičení do jiných místností. Z učebny SB 103 se výuka přesune do NB 469, z učebny SB 104 do NB 468 a z učebny SB 105 do učebny SB 304.

Zmíněné tři místnosti se musí uvolnit, aby bylo možné dokončit aktuální stavební úpravy. Do náhradních učeben se přemístí i počítače. Další stěhování čeká studenty v dubnu, kdy se výuka z ostatních učeben v prvním patře přesune do opraveného druhého.

V učebnách se také nově objevily kamery. „Z kamer nebude pořizován žádný záznam, ani nebude tato možnost,“ uvedla pro iList Julie Daňková, tisková mluvčí VŠE. Dokončena je už rekonstrukce ve třetím patře, kde také od začátku semestru probíhá výuka.

Díky rekonstrukci také vznikne vedle Centra informačních a knihovnických služeb nová učebna. Serverovna, která se na tomto místě doposud nacházela, je nyní umístěna v přízemí. Zároveň se v prostorách za vstupem do SB staví prodejna ekonomické literatury. Ve sklepě pod vstupem do SB vzniknou další úložné skřínky.

ČTĚTE TAKÉ:
Rekonstrukce Staré budovy omezí provoz počítačových učeben i tělocvičny

Rekonstrukce na VŠE má trvat rok. Na starost ji má firma, která stavěla Rajskou budovu

Studenti se nabiflují cokoliv, mají ale problém se samostatným myšlením

Mohlo by tě zajímat: