Kontakt 2001 – příležitost pro studenty!

1. 3. 2001 | | Nezařazené

Ve dnech 9. a 10. března proběhne na VŠE akce Kontakt 2001, kterou pořádá Studentská organizace AIESEC LC Praha.

Ve dnech 9. a 10. března proběhne na VŠE akce Kontakt 2001, kterou pořádá Studentská organizace AIESEC LC Praha.

„Jedná se o akci pro studenty čtvrtých a vyšších ročníků VŠE včetně Fakulty managementu v Jindřichově Hradci. Projekt proběhne ve dvou dnech. V pátek 9. 3. se budou prezentovat zúčastněné firmy v Nové aule a v sobotu 10. 3. budou probíhat individuální pohovory u jednotlivých společností,“ řekla k charakteristice Kontaktu Jana Robotková, prezidentka projektu a dále dodala: „Přihlašování studentů na Kontakt je již uzavřeno, ale chtěla bych upozornit, že po skončení prezentací budou mít přihlášení studenti možnost se doregistrovat na pohovory k firmám, u kterých zbyla volná kapacita, tedy i nad původní limit pěti firem.“ Navíc uvedla, že by si studenti měli s sebou vzít životopisy v českém a anglickém jazyce (případně v německém pro společnosti s německým kapitálem). Podrobnější informace dostanou všichni přihlášení studenti přímo na místě konání 9. března. Informace je možno získat i na internetové adrese http://www.Kontakt2001.cz.

AIESEC je studentská organizace, která se zaměřuje na mezinárodní výměnu studentů. Působí na VŠE již od roku 1964. Cílem je zprostředkovávat studentské praxe ve firmách v zahraničí a organizovat projekty pro studenty VŠE jako např.: Finanční víkend, Minikontakty, Kontakt.

Další akce nazvaná „Career Days“ proběhne 21. a 22. března v Kongresovém centru v Praze. Koná se po záštitou AIESEC Česká republika. Mohou se jí zúčastnit studenti ze všech vysokých škol ekonomického zaměření, na kterých AIESEC působí. Více informací o tomto projektu lze nalézt na adrese: http://www.aiesec.cz/CD2001.

Mohlo by tě zajímat: